Home

Diseño: Sanserif Creatius

Artesano: Artesanía en vidrio J. Sorribes

Chef: Bernd H. Knöller (Riff)

Evocar al Mediterráneo a través de una de las piedras angulares de la gastronomía valenciana: el arroz. Ese era el reto para Ufer. Elaborado con un vidrio blanco que nace en Villena y que recorre nuestra geografía para desembocar en el mar. Este plato alude al encuentro del agua con la tierra. En el imaginario popular el Mediterráneo se asocia a una playa, un pueblo pesquero… esa es la sensación que transmite la cocina de Bern H. Knöller y que también busca transmitir esta pieza que arropa una de sus creaciones: Arroz meloso con anguila, remolacha y eneldo.

·

Evoking the Mediterranean through one of the cornerstones of Valencian gastronomy: rice. That was the challenge for Ufer. Manufactured with a white glass that is born in Villena and that goes over our geography to discharge in the sea. This dish refers to the meeting of water with soil. In the popular imaginary, the Mediterranean is associated to a beach, a fishing village… that is the sensation that the cuisine of Bern H. Knöller transmits and that this piece, that covers one of its creations, wants to transmit: Mellow rice with European eels, beetroot and dill.

Advertisements