Home
Des d’aquesta setmana ja està en funcionament la botiga en línia d’Artesania de Catalunya. Es tracta d’una iniciativa impulsada pel Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya (CCAM), en el marc de les actuacions de promoció comercial de la marca Empremtes de Catalunya. Fins ara, les peces d’artesania que integren les Empremtes de Catalunya es podien adquirir únicament de forma presencial a la botiga i espai d’exposició situat al carrer Banys Nous,11 de Barcelona, a les botigues de Barcelona Turisme, al MNAC (Museu Nacional d’Art de Catalunya) i al Museu de la Xocolata.
A partir d’ara, la botiga en línia –www.bcncrafts.com– d’Artesania Catalunya ofereix una selecció de productes del catàleg d’Empremtes de Catalunya classificats per famílies i també per tipologia de producte (complements, joieria, llar, etc.). Així mateix, la plana recull una presentació de productes destacats, enllaços a les xarxes socials de la botiga, visita virtual a l’espai d’exposició i comercialització d’Artesania Catalunya, i la possibilitat de subscriure’s al butlletí electrònic.
N12-WEB-ArtesaniaCAT-2
La botiga en línia permet realitzar compres puntuals, o com a client registrat, creant un compte que permet agilitar la compra, actualitzar l’estat de les comandes i tenir un registre de les comandes realitzades anteriorment. Aquesta botiga virtual està disponible  també per a tauletes i mòbils.