Home

Premi Artesania Alimentaria

Granja El Parral – Jesús Calabuig. Situada a Barxeta, comarca de la Costera, aquesta explotació ramadera compta amb 17 anys d’activitat sota la marca actual, recollint el llegat i la tradició de successives generacions de llinatge Calabuig dedicades a la ramaderia i a l’elaboració artesanal de formatges. Amb unes 200 ovelles, es dediquen a la gestió de la cria i venda de bens en viu, així com de la munyida de llet que es destina a la producció de formatges. Així mateix, es promociona la venda del fem per a abonament orgànic entre els agricultors locals en pro de la reducció de l’ús dels adobs químics.

N13-PACV-GranjaElParral-1

La filosofia de producció sostenible i qualitat de la signatura des dels seus inicis s’ha vist recompensada amb el presenta guardó, que reconeix l’excepcionalitat dels productes de Granja El Parral, elaborats d’acord amb receptes originals i tradicionals, sense conservants, sense colorants i sense additius afegits. Un model reforçat pel seu creixement i producció sostenible que es tradueix en el reciclatge del 100% del sèrum lacti que es produeix en l’elaboració dels formatges, així com polítiques d’eficiència energètica, mitjançant les instal·lacions fotovoltaiques de producció elèctrica, termo-solars per l’aigua calenta, i fins i tot impulsant l’ús d’un generador eòlic per produir electricitat autònoma.

Advertisements