Home

El Consell de Mallorca ha convocat la V edició dels Premis d’Artesania de Mallorca, que reparteixen 7.000 euros en guardons entre quatre categories i pels quals està obert el termini de presentació de treballs.

Les categories a les quals es poden presentar candidatures són les següents:
Categoria A: Premi Dissenyo Mallorca 2016 : Elaboració de projectes d’artesania competitius i originals que estimulin la creativitat i el talent en el camp de l’artesania.

Categoria B: Premio Producte Mallorca 2016: Presentació d’un producte o una col·lecció de fabricació artesanal, ja sigui de caràcter utilitari, decoratiu o artístic.

Categoria C: Premio Trajectòria Artesana Mallorca 2016: reconeixement a l’obra consolidada i a la trajectòria professional. L’empresa artesana o l’artesà ha de comptar amb més de 20 anys d’experiència professional.

Categoria D: Premi Impulso Mallorca 2016: L’objecte és incentivar a aquelles persones que intenten obrir-se un camí en el sector de l’artesania, potenciar el treball dels artesans i empreses artesanes constituïdes recentment, així com estimular la creativitat dels estudiants i titulats d’escoles i institucions educatives del sector que busquin un desenvolupament personal i professional, al món de l’artesania i el disseny.

Poden presentar-se persones físiques o jurídiques amb domicili fiscal, sucursal, delegació o establiment a la illa de Mallorca i que a més estiguin en possessió de la carta d’artesà.

Consulta les bases completes i tota la documentació aquí.

Advertisements