Home

Del 12 al 16 de setembre de 2016 se celebra el 47è Congrés de l’Acadèmia Internacional de la Ceràmica amb el tema central: “La Ceràmica en l’arquitectura i l’espai públic”. La seu del congrés serà el Museu del Disseny de Barcelona però compta amb moltes extensions territorials com Argentona, que hi participarà activament durant l’última jornada.

N11-CeramicaYingge2

Argentona serà un dels pocs municipis catalans visitat per la totalitat dels congressistes. El divendres 16 de setembre i com a acte de cloenda del congrés, se’ls hi oferirà visites al Museu del Càntir d’Argentona, als exteriors de la Casa Puig i Cadafalch i a dues de les exposicions de ceràmica contemporània que formen part de les mostres de ceràmica contemporània que hi haurà repartides, durant l’event, per diferents espais expositius, sobretot de Catalunya: “Protopeces. Al límit suceeixen les coses que m’interessen…” del ceramista Joan Serra i “Retrats” de la ceramista Mia Llauder, tots dos professors de l’Escola Taller de Ceràmica d’Argentona i membres de l’Acadèmia Internacional de Ceràmica. Ambdues exposicions, inaugurades el juliol passat en el marc de la Fira Internacional de Ceràmica Argillà Argentona, es troben a la sala d’exposicions de la Casa Gòtica i al Museu del Càntir respectivament. La vetllada acabarà amb un sopar i ball a la Plaça de l’Església.

El congrés compta amb la participació de més de 350 inscrits d’arreu del món, sobretot de la Xina, Japó, Austràlia, Israel, EEUU, Sudamèrica i diversos països d’Europa

Advertisements