Home

La promoció de la ceràmica artística i el muralismo serà l’eix vertebrador de les jornades organitzades en el Museu del Taulell ‘Manolo Safont’ d’Onda (Castelló), entre el 7 el 10 de setembre, que serviran per promoure una mostra d’art ceràmic contemporani basada en la iconografia ancestral d’Espanya i Argentina.

Aquestes convivències que comptaran amb la presència de nombrosos professionals nacionals i internacionals, especialment iberoamericans, permetrà expandir les labors de preservació que manté aquesta entitat des de la seva fundació en 1968, amb unes excel·lents col·leccions de ceràmica d’aplicació arquitectònica valenciana.

Els fons, xifrats en al voltant de 30.000 objectes, abasten des d’època clàssica a l’actualitat, destacant-se les col·leccions de azulejería dels segles XIX i XX, així com els objectes etnològics industrials i les sèries documentals d’aquesta última etapa.

Per a més informació sobre aquestes jornades, es pot contactar amb l’organització en https://www.facebook.com/encuentrosceramicos/ o http://www.museoazulejo.org/

Advertisements