Home

Avui comença la Setmana dArtesana del Centre d’Artesania de la Comunitat Valenciana. Fins al 25 de novembre, es podrà gaudir de Tallers d’artesania en viu, en què els artesans de la Comunitat mostraran els seus oficis i informaran de manera directa els visitants sobre el procés de realització del producte artesà i les particularitats pròpies i inherents a aquest producte. I, a més a més, és podrà visitar l’exposició de la tercera edició dels Premis “Artesania Comunitat Valenciana”.

Estos guardons, convocats pel Centre d’Artesania de la Comunitat Valenciana, tenen la finalitat d’incentivar la creació artesanal, la innovació, el compromís amb un desenvolupament sostenible, l’adaptació a les tendències del mercat, i premiar el saber fer dels artesans de la Comunitat Valenciana, a través del seu reconeixement social i empresarial.

N11-MagiaArtesania2

Els visitants de la Setmana dArtesana tindrán l’oportunitat de participar en activitats per a totes les edats como “La Màgia de l’Artesania”, amb la finalitat principal de la qual és acostar el procés artesà als participants de qualsevol edat, perquè totes les generacions sàpiguen apreciar-la i valorar-la.