Home

El Museu del Càntir d’Argentona, en col·laboració amb Ceràmica Collet y l’Ajuntament d’Argentona, organitzen la presentación del calendari SIO-2 2017, enguany dedicat a l’obra de Madola, pseudònim de Maria Àngels Domingo Laplana, ceramista, escultora, pintora i artista polifacètica, establerta a Premià de Dalt.

L’acte de inauguració de l’exposició de les obres que il·lustren Madola 30.000 anys d.c., i que formen part del calendari, tindrà lloc el ia 1 de decembre, a las 19 hores, a la sala d’exposicions temporals de la Casa Gòtica (Plaça de l’Església, 4 . Argentona)

Madola és coneguda per les seves peces de formes orgàniques que conjuminen els elements d’arrel tradicional – amb la traça de l’ofici i l’obrador – amb l’art més contemporani i conceptual. És membre numerària de la Reial Acadèmia de Ciències i Arts de Barcelona des del 2015,[2] de l’Acadèmia Internacional de Ceràmica (AIC) amb seu a Ginebra des del 1981 i del Work-Craft Council de la UNESCO a París des del 1974. Ha obtingut diversos premis i guardons com el Premi Especial de Ceràmica de Sotheby’s Londres o el de la Fundació Pilar i Joan Miró de Mallorca.