Home

Dulce Giménez porta una dècada sent l’ànima de desenvolupament d’aquest projecte de confiteria tradicional de Chiva (València) amb antecedents familiars que s’endinsen en la primera meitat del segle passat i que, avui dia, comparteix amb el seu marit Rafael Tomás Blay Cubedo, cap d’aquest obrador i 3ª generació de mestres pastissers. Impulsors d’un nou model d’atenció personalitzada i gestió d’esdeveniments, mitjançant la producció sota demanda de pastissos i dolços variats en els que conjuguen el coneixement de l’elaboració tradicional amb l’estètica contemporània. Els antecedents paterns, pintor artístic el pare i modista de vestits tradicionals la mare, han portat a esta Llicenciada en Ciències Empresarials a introduir-se en el modelatge de fondant, les taules dolces, el regal gourmet i els dolços personalitzats.

N13-PACV-PasteleriaBlay-1

Dulce Giménez lleva una década siendo el alma de desarrollo de este proyecto de confitería tradicional de Chiva (Valencia) con antecedentes familiares que se adentran en la primera mitad del siglo pasado y que, hoy en día, comparte con su marido Rafael Tomás Blay Cubedo, tercera generación de maestros pasteleros. Impulsores de un nuevo modelo de atención personalizada y gestión de eventos, mediante la producción bajo demanda de pasteles, tartas y dulces variados en los que conjugan el conocimiento de la elaboración tradicional con la estética contemporánea.  Los antecedentes paternos, pintor artístico el padre y modista de trajes tradicionales la madre, han llevado a esta Licenciada en Ciencias Empresariales a introducirse en el modelado de fondant, las mesas dulces, el regalo gourmet y los dulces personalizados.

Advertisements