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Empresa fundada per Julián Camacho i Antonia Sanchis en 1983 en un petit despatx de pa situat a Manises. Quatre anys més tard, adquireixen un obrador propi i inicien la producció artesanal. En 2011, es decideixen a implantar tècniques de ‘Lean Manufacturing’, al mateix temps que incorporen el sistema ‘kamban’ d’etiquetatge i desenvolupen un sistema de gestió propi de la producció per agilitar el servei i reduir la necessitat d’equips de fred. Gràcies a esta reorganització, entren en el sector de les col·lectivitats per a entitats com a Grup Savia, FerroVcial o Grup Hospital Quirón, entre d’altres. I actualment treballen per convertir-se en el primer forn artesà a obtenir el certificat ISO22000 de Gestió de la Seguretat Alimentària.

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Empresa fundada por Julián Camacho y Antonia Sanchis en 1983 en un pequeño despacho de pan sito en Manises. Cuatro años más tarde, adquieren un obrador propio e inician la producción artesanal. En 2011, se deciden a implantar técnicas de ‘Lean Manufacturing’, al tiempo que incorporan el sistema ‘kamban’ de etiquetado y desarrollan un sistema de gestión propio de la producción para agilizar el servicio y reducir la necesidad de equipos de frío. Gracias a su reorganización, entran en el sector de las colectividades para entidades como Grupo Savia, Ferrovial o Grupo Hospital Quirón, entre otros. Y actualmente trabajan para convertirse en el primer horno artesano en obtener el certificado ISO22000 de Gestión de la Seguridad Alimentaria.

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