Home

Amb antecedents ja en el segle XVIII, inicíen la seua activitat en 1824, donant origen i després de nou generacions en el sector a Elaboracions Artesanes López i Espí, on mantenen el seu caràcter innovador i una trajectòria jalonada de reconeixements com el Premi a l’Artesania i el Premi a la Indústria, anys 1988 i 2003, ambdós de la Cambra d’Alacant; dues Medalles d’Or atorgades pel Consell Regulador de Xixona (2009); o el Premi al millor producte ‘Turrodelia Gourmet’ (2012). Amb una clientela selecta entre la que és troben SS. MM. els Reis d’Espanya, el Papa emèrit Benet XVI i l’actual Papa Francisco. ‘Turrodelia’ és el primer torró untable del món. Ideat per oferir als joves una alternativa, desestacionalizant-lo i introduint-ho a la dieta Mediterrània aprofitant els recursos naturals que ens ofereixen l’ametlla i la mel.

n15-pacv16-turronespico-2

Con antecedentes ya en el siglo XVIII, inician su actividad en 1824, dando origen después de nueve generaciones en el sector a Elaboraciones Artesanas López y Espí, donde mantienen su carácter innovador y una trayectoria jalonada de reconocimientos como el premio a la Artesanía y el premio a la Industria, años 1988 y 2003, ambos de la Cámara de Alicante; dos Medallas de Oro otorgadas por el Consejo Regulador de Jijona (2009); y el premio al mejor producto ‘Turrodelia Gourmet’ (2012). Con una clientela selecta entre la que se encuentran SS.MM. los Reyes de España o sus santidades el Papa emérito Benedicto XVI y el actual Papa Francisco. ‘Turrodelia’ es el primer turrón untable del mundo. Ideado para ofrecer a los jóvenes una alternativa, desestacionalizandolo e introduciéndolo en la dieta Mediterránea aprovechando los recursos naturales que nos ofrecen la almendra y la miel.

Advertisements