Home

Amb l’ona de calor de Juny arriba puntual per a refrescar-vos l’última Sibarita News. El dècim-vuitè nº de la revista s’obri amb un reportatge sobre l’art de la formulació tradicional en les farmàcies de la mà d’Esperanza Montero Serna, un referent en aquesta disciplina, que segueix formulant en la seua farmàcia del barri de Torrefiel com els antics boticarios.

A més a més, i per a pal·liar la calor n’hi han reportatges sobre el gelat artesà i l’orxata. I, una vegada obert l’apetit, doncs ho calmem amb un interessant article sobre el pernil de jabugo i un altre sobre l’expansió de les botigues Eco amb productes artesanals.

L’entrevista recau aquest mes en unes joves artesanes Horneados Byou que recuperen receptes tradicionals per als amants de la cuina “do it yourself”, però sense complicacions. I no ens oblidem del Lowew Craft Prize, la subhasta de ceràmica de Picasso en Sotheby’s o la bijuteria inspirada en el patrimoni valencià que va presentar l’artesana Teresa Bona en la sala Una Mirada Singular del Centre d’Artesania de la Comunitat Valenciana.

Com sempre, podeu consultar l’edició pdf de la revista en aquest enllaç, i la resta de publicaciones en aquest apartat.

Advertisements