Home

Fins al 28 de juliol, el Centre Cultural de Xina a Madrid, situat en el carrer General Pardiñas 73, acull l’exposició “Innovació de l’Art Tradicional de Hangzhou”; una mostra d’artesania contemporània de la ciutat de Hangzhou.

L’exposició conté objectes fets dels cinc materials tradicionals bàsics: bronze, fusta, seda, paper i porcellana. Són objectes tradicionals marcats per un disseny contemporani.

L’exposició té com a objectiu curatorial “Explicar una bona història sobre Xina, Promoure l’intercanvi cultural” per a explorar, d’una banda, una ruta que permet combinar els factors sustentats en la transformació creativa per a protegir, heretar i transmetre, promocionar i desplegar, activar, idear, comercialitzar, valorizar, integrar la vida i l’economia i d’altra banda en paral·lel, obrir un nou camí de desenvolupament, que parteix de la innovació progressiva fent que el disseny siga orientada per l’art i la vida siga guiada pel disseny i que està destinat a activar i actualitzar el mil·lenni cultural de Xina deixant en abandó la mera imitació o duplicació de l’antic.

Advertisements