Home

El Consell de Mallorca ha convocat la sisena edició dels Premis d’Artesania de Mallorca, que reconeixen la labor dels artesans de la Illa i recolzen les noves tendències i la tradició artesana al mateix temps.

En aquesta edició, s’han unit la categoria de disseny i producte, que solien generar confusió, de manera que en total hi haurà tres.

La primera categoria és la de Premi Producte Artesà i Disseny Mallorca, en la qual es valoren la qualitat tècnica i formal dels projectes i la creativitat i la innovació. El guanyador d’aquesta categoria es portarà un premi de 2.500 euros i el segon, d’1.000 euros.

La segona categoria és el Premi Impuls i Avantguarda Mallorca, que premiarà als nous talents i l’ús de noves tècniques. El guanyador d’aquesta categoria es portarà 1.500 euros, mentre que el segon obtindrà 1.000 euros.

Finalment, es conserva el premi Trajectòria Artesana Mallorca, que consisteix en un premi honorífic per a reconèixer a artesans o empreses artesanes amb més de 20 anys d’experiència professional demostrable. Aquesta categoria solament tindrà un guanyador que es portarà 1.000 euros.

Les obres i propostes es poden presentar en la seu del Consell abans del 31 de juliol.

Advertisements